ANTRENOR PERSONAL FITNESS BUCURESTI

 

ANTRENOR PERSONAL FITNESS BUCURESTI
ANTRENOR PERSONAL FITNESS BUCURESTI

Toti ar trebui sa facem sport dar, in echipa SporTnica poti face in fiecare zi cand mergi la job, cand duci copiii la scoala sau cand alergi dupa cumparaturi. Alaturi de o echipa performanta iti vei putea construi un stil de viata sanatos avand nevoie de un antrenor personal fitness Bucuresti, atunci cand locuiesti in capitala si simti cum te-ai plafonat si cum devii pe zi ce trece mai sedentar.

Sportul nu este o simpla metoda de a slabi sau de a iti tonifia organismul. De asemenea sportul nu inseamna doar tras de fiare si alergat ore in sir pe banda. Cei care vin in echipa SporTnica pentru un antrenor personal fitness Bucuresti invata cum sa se adapteze la un stil de viata  activ si cum sa isi canalizeze toata energia in mod cat mai eficient pe intreg parcursul zilei.

Antrenor personal pret – cat costa sa ai un antrenor doar pentru tine?

ANTRENOR PERSONAL FITNESS BUCURESTI
ANTRENOR PERSONAL FITNESS BUCURESTI

 

Cel mai mic pret pentru a avea un antrenor personal fitness Bucuresti porneste de la 600 de lei. In acesti bani ai un personal trainer gata sa te ajute oricand, sa-ti faca o evaluare a compozitiei corporale, se te masoare antropometric, sa-ti ofere un plan de antrenament fitness incepatori, sa-ti ofere un program pentru suplimentare nutritionala si desigur, cel mai important element pentru momentele in care vrei sa renunti, este sustinerea motivationala.

Antrenor personal fitness bucuresti – in echipa SporTnica ai un plan de antrenament stabilit

ANTRENOR PERSONAL FITNESS BUCURESTI
ANTRENOR PERSONAL FITNESS BUCURESTI

Planul de antrenament se desfasoara pe o perioada de cel putin 3 luni si debuteaza cu o evaluare a motricitatii, rezistentei dar si executiei fizice. La finalul rezutatului vei avea si un plan de antrenament potrivit pentru tine care va tine cont in primul rand de niveul actual de pregatire pe care il ai.

Fiecare participant care vrea un antrenor personal fitness Bucuresti este supravegheat constant pentru ca exercitiile sa fie executate corect, iti va oferi de asemenea si consiliere psihologica in timpul antrenamentului dar si dupa ce pleci din sala de antrenament cu ajutorul unor discutii motivationale si prietenoase. Scopul planului de tratament propus este ca fiecare persoana sa inteleaga importanta miscarii si adoptarea unui stil de viata cat mai sanatos, care sa te faca mai optimist si cu o foarte mare dorinta de viata. In aceasta familie vei putea intelege cat este de important sa apartii unui grup si sa iti faci viata mai frumoasa.

Antrenor personal exercitii – ai suport pentru a deprinde miscarile, echilibrul si coordonarea

Fiecare antrenor personal fitness Bucureti va incerca sa introduca in mod treptat exercitiile cu greutati usoare cum sunt ganterele, trx, benzile elastice sau kettlebell in scopul de a dezvolta o hipertrofie musculara prin coordonarea cu greutatile libere si cu ganterele. Doar asa vei putea creste forta pura dar si rezistenta ta. Vei fi tot mai dornic sa faci miscare, mai energic si poti sa capeti incredere in fortele proprii si in exercitii.

Antrenor personal fitness online – un avantaj pentru zilelle mai putin bune

Atunci cand simti nevoia sa renunti si nu mai vrei sa mai continui poti spune antrenorului tau personal de fitness despre aceasta probelema si vei beneficia de suport online sau telefonic. De asemenea, in situatiile in care nu poti ajunge la sala antrenorul tau personal de fitness se va asigura ca iti faci exercitiile acasa prin conversatii video pe internet. In echipa SporTnica totul este controlat si perfect dezvoltat pentru ca fiecare element specific sa lucreze in favoarea ta.

Antrenor personal fitness Bucuresti – dezvoltarea masei musculare

Atunci cand cauti un antrenor personal in Bucuresti iti doresti de obicei sa gasesti pe cineva care sa iti acorde tot suportul moral si fizic de care ai nevoie pentru a te putea dezvolta correct, musculatura fiind un deziderat pentru multe persoane. Vom pune accent in special pe musculatura care are carente urmand sa combinam exercitiile cardio cu zona functionala si de forta. Rezultatul este de fapt scaderea in mod vizibil a grasimii din corp, acesta devenind armonios si tonic. De asemenea spatele este corectat vizibil si din punct de vedere spiritual si emotional vei avea un mai mare respect pentru propria persoana.

Antrenor personal fitness Bucuresti – informatii suplimentare

In momentul in care iti cauti un antrenor personal de fitness in Bucuresti iti recomandam sa efectuezi pe internet urmatoarele cautari: antrenor personal recomandari, recomandare antrenor personal, regim antrenor personal, antrenor personal sala pret, antrenor personal Sector 1, antrenor personal Bucuresti Sector 1, instructor fitness Bucuresti, instructor fitness pret  si instructor de fitness, sau instructor fitness online, antrenor fitness online, antrenor fitness Bucuresti, antrenor fitness pret si antrenor de fitness.

Vei intelege ca ai nevoie de un antrenor personal fitness Bucuresti in momentul in care vei descoperi ca ai nevoie de miscare dar si atunci cand te bazezi doar pe tine, descoperi ca nu poti face fata de unul singur si ai nevoie de un suport in plus si de cineva care sa te ajute si sa te sustina in momentele in care vrei sa renunti. Tocmai pentru aceste situatii au fost facute si aceste antrenamente personalizate. Pentru ca tu sa nu mai ai tendinta de a renunta la antrenamente si de a pleca acasa pentru a nu mai reveni o lunga perioada de timp.

Antrenorul tau personal se va transforma si in cel mai bun prieten dar si in psihologul tau pentru momente mai putin fericite.

Antrenor personal fitness Bucuresti – ce este antrenamentul functional

ANTRENOR PERSONAL FITNESS BUCURESTI
ANTRENOR PERSONAL FITNESS BUCURESTI

Atunci cand ai un antrenor personal la sala  sau un antrenor personal online, dar mai ales atunci cand cauti un antrenor personal pentru slabit vei incepe cu un antrenament functional.

Antrenamentul functional este genul acela de program de pregatire care isi are originile la un fizioterapeut, in anii 90 a propus noua citire a functiilor musculare avand la baza conceptul de lant kinetic in locul actiunilor unice apartind fiecarui muschi in parte. Acesta se bazeaza pe axioma lui Beevor in conformitate cu, care creierul nu cunoaste musculatura, doar miscarile.

Beneficiile unui astfel de program este ca intensifica tonusul muscular, creste foarte mult metabolismul bazal si arderile calorice in perioada de repaus, dezvolta rezistenta organismului la efort, implica un mare numar de lanturi kinetice, postura corpulu este una adecvata, sunt folosite accesorii fitness diferite cum sunt discurile, stepul sau kettbell si au loc arderi mari de calorii care pot ajunge pana la 800 kcal pe ora.

Antrenor personal de fitness in Bucuresti – exercitiile fitness si cardio

 

Cardio si fitness-ul reprezinta numarul total de metode care folosesc aparate si metode variate de antrenament pentru a putea imbunatati conditiile cardiovasculare si starea de bine dar si aspectul persoanelor practicante. Aceasta metoda de antrenament este o succesiune de exercitii care implica cel putin 6 exercitii executate fara pauza. Aceste seturi de exercitii sunt de fapt cronometrate fiind calculat un numar mare de repetari, in echipa sau individual.

Printre beneficiile unui astfel de program iti vei creste capacitatea si rezistenta la efort din punct de vedere fizic, imbunatatirea respiratiei la efort, imbunatatirea flexibilitatii si coordonarii, imbunatatirea rezistentei musculare si a tonusului muscular si arderea calorica cuprinsa undeva intre 300 si pana la 500 de calorii pe ora tinand cont de capacitatea si de rezistenta fiecarei persoane la efort.

Antrenor personal fitness Bucuresti – in ce constau exercitiile de echilibru si coordonare

Echilibrul si coordonarea se dezvolta foarte bine cu ajutorul curelelor de tip TRX si a mingei medicale. Acestea sunt accesoriile care in timpul antrenamentului pot sa te ajute sa iti imbunatatesti flexibilitatea si forta de coordonare. Folosind mingea de tip BOSU inveti sa iti activezi toata musculatura de sutinere.

Atunci cand folosesti TRX vei face miscari functionale si pozitii dinamice care sa te determine sa iti dezvolti aria de miscare. Acestea iti imbunatatesc totodata si coordonarea dar si echilibrul si fac aceste antrenamente mai dificile si mult mai provocatoare. Mingea BOSU si TRX sunt utilizte la tratamente pentru reabilitare si sunt ideale pentru a recupera gleznele, pentru durerile de spate si pentru interventiile dinainte si de dupa operatie.

Printre beneficiile acestui program enumeram: dezvoltarea fortei musculare, reducerea riscului de accidentare, antrenarea musculaturii din corp, cresterea flexibilitatii si echilibrului dar si a mobilitatii, dezvoltarea de forta in regim de rezistenta, o mai buna flexibilitate in miscari si directii diferite, o postura corporala mai buna datorita activarii muschilor stabilizatori.

Antrenor personal recomandari – unde gasesti cei mai buni antrenori de fitness?

Daca vrei sa iei legatura cu cel mai bun antrenor fitness Bucuresti iti recomandam sa apelezi la echipa SporTnica si cu siguranta vei gasi un program care sa ti se potriveasca perfect. Fiecare antrenor personal de aici va incerca sa faca totul astfel incat antrenamentele propuse sa fie perfecte pentru tine. De asemenea iti recomandam sa faci totul pentru a te mentine cat mai in forma. Deoarece avem o viata tot mai sedentara, mai ales in capitala, un antrenor fitness Bucuresti este cea mai buna solutie in momentul in care ne petrecem la birou foarte mult timp stand pe un scaun.

Antrenor personal fitness Bucuresti – informatii suplimentare

In momentul in care iti cauti un antrenor personal de fitness in Bucuresti iti recomandam sa efectuezi pe internet urmatoarele cautari: antrenor personal recomandari, recomandare antrenor personal, regim antrenor personal, antrenor personal sala pret, antrenor personal Sector 1, antrenor personal Bucuresti Sector 1, instructor fitness Bucuresti, instructor fitness pret  si instructor de fitness, sau instructor fitness online, antrenor fitness online, antrenor fitness Bucuresti, antrenor fitness pret si antrenor de fitness.

Vei intelege ca ai nevoie de un antrenor personal fitness Bucuresti in momentul in care vei descoperi ca ai nevoie de miscare dar si atunci cand te bazezi doar pe tine, descoperi ca nu poti face fata de unul singur si ai nevoie de un suport in plus si de cineva care sa te ajute si sa te sustina in momentele in care vrei sa renunti. Tocmai pentru aceste situatii au fost facute si aceste antrenamente personalizate. Pentru ca tu sa nu mai ai tendinta de a renunta la antrenamente si de a pleca acasa pentru a nu mai reveni o lunga perioada de timp.

Antrenorul tau personal se va transforma si in cel mai bun prieten dar si in psihologul tau pentru momente mai putin fericite.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *