Postura corecta

POSTURA CORECTA LA LOCUL DE MUNCA

Traim in secolul vitezei si al tehnologiei. Petrecem din ce in ce mai mult timp in fata calculatorului sau telefonului iar acest lucru conduce la probleme grave de sanatate, dureri de spate in special la nivelul coloanei vertebrale.  Alimentatia precara si lipsa educatiei fizice duc in mod alarmant la degradarea organismului si dureri lombare.

De aceea, venim  in ajutorul persoanelor care petrec mai bine de  8 ore in fata calculatorului, atat la serviciu cat si acasa, nu au timp sa ajunga la o sala fitness Bucuresti sector 1 – oferindu-le un set de seminarii bazate pe schimbarea stilului alimentar, corectarea posturii si includerea sportului in viata de zi cu zi explicate si coordonate de un antrenor personal fitness bucuresti.

Sanatatea la birou” reprezinta un concept inedit pe piata din Romania care isi propune sa combine un stil de viata sanatos cu o postura corecta la locul de munca, fara dureri lombare.

Cardio fitness

Toate metodele care utilizeaza aparate si modalitati variate de antrenament pentru a imbunatatii conditiile cardiovasculare, aspectul si starea de bine.

Echilibru & coordonare

In aceasta categorie intra TRX-ul si mingea Bo.s.U, accesorii in cadrul antrenamentului care te pot ajuta sa-ti imbuntatesti flexibilitatea, forta si coordonarea.

Exercitii medicale

Sunt ideale pentru persoanele care au dureri lombare, toracale, dureri de genunchi, scolioza, cifoza sau diferite probleme medicale legate de postura corpului.

Antreneaza-te eficient

Comparativ cu programele clasice de antrenament in grupuri de 5-10 persoane, de tip aerobic, un antrenament individualizat se va concentra strict pe dorinta personala, in functie de obiectivul urmarit, gradul de pregatire si timpul pe care il aveti la dispozitie.

Ofertele noastre

Pentru acest tip de antrenament va oferim un numar de 3 oferte care difera in functie de numar de ore de pregatire. 

Metodele de antrenament sunt usor de asimilat, inteles si executat atunci cand tot procesul de transformare este supravegheat de un antrenor personal la o sala fitness Bucuresti sector 1 . Inca de la prima sedinta, vei invata executia corecta a exercitiilor si controlul rezistentei fizice intr-un interval de 50-60 de minute. 

Nu trebuie sa ai timp

Trebuie sa iti faci timp

Toate antrenamentele se desfasoara in functie de locatia fiecarui participant, fiind monitorizate de catre un antrenor personal dupa un plan individualizat ce va tine cont de motricitate, rezistenta fizica si eventualele probleme medicale.

Antrenamentele se vor desfasura de luni pana vineri in intervalul orar 07.00 – 19.00. In functie de programul si evolutia fiecaruia, putem programa anumite etape din procesul de antrenament si sambata.

Intra la rubrica CONTACT si trimite-ne un mesaj sau apeleaza-ne la numarul de telefon 0734.157.858 .