Antrenament functional

Antrenament functional

Creierul nu cunoaste muschii, doar miscarile

Un antrenor personal de fitness in bucuresti  iti construieste un antrenament functional ca si o parte din planul de antrenament fitness  reprezentand un tip de program de pregatire ce isi datoreaza originile unui fizioterapeut pe numele sau Gary Gray, care in anii ’90 a propus o noua citire a functiilor musculare, bazandu-se pe conceptul de lanturi kinetice in locul celor al actiunilor unice apartinand fiecarui muschi. Acesta si-a pus la baza ideii axioma lui Beevor, conform careia ‘’creierul nu cunoaste muschii, doar miscarile’’. Astfel se reazlizeaza un set de exercitii fitness la sala fitness Bucuresti sector 1 menite sa se adapteze pe nevoile fiecarui participant fara dureri de spate.

Cardio fitness

Toate metodele care utilizeaza aparate si modalitati variate de antrenament pentru a imbunatatii conditiile cardiovasculare, aspectul si starea de bine.

Echilibru & coordonare

In aceasta categorie intra TRX-ul si mingea Bo.s.U, accesorii in cadrul antrenamentului care te pot ajuta sa-ti imbuntatesti flexibilitatea, forta si coordonarea.

Exercitii medicale

Sunt ideale pentru persoanele care au dureri lombare, toracale, dureri de genunchi, scolioza, cifoza sau diferite probleme medicale legate de postura corpului.

Antreneaza-te eficient

Comparativ cu programele clasice de antrenament in grupuri de 5-10 persoane, de tip aerobic, un antrenament individualizat se va concentra strict pe dorinta personala, in functie de obiectivul urmarit, gradul de pregatire si timpul pe care il aveti la dispozitie.

Ofertele noastre

Pentru acest tip de antrenament va oferim un numar de 3 oferte care difera in functie de numar de ore de pregatire. 

Metodele de antrenament sunt usor de asimilat, inteles si executat atunci cand tot procesul de transformare este supravegheat de un antrenor personal la o sala fitness Bucuresti sector 1 . Inca de la prima sedinta, vei invata executia corecta a exercitiilor si controlul rezistentei fizice intr-un interval de 50-60 de minute. 

Nu trebuie sa ai timp

Trebuie sa iti faci timp

Toate antrenamentele se desfasoara in functie de locatia fiecarui participant, fiind monitorizate de un antrenor personal dupa un plan individualizat ce va tine cont de motricitate, rezistenta fizica si eventualele probleme medicale.

Antrenamentele se vor desfasura de luni pana vineri in intervalul orar 07.00 – 19.00. In functie de programul si evolutia fiecaruia, putem programa anumite etape din procesul de antrenament si sambata.

Intra la rubrica CONTACT si trimite-ne un mesaj sau apeleaza-ne la numarul de telefon 0734.157.858 .