Exercitii medicale

Intretinere & Sanatate

Creierul nu cunoaste muschii, doar miscarile

Exercitiile medicale sunt ideale pentru persoanele care au dureri de spate, toracale, dureri de genunchi, scolioza, cifoza sau diferite probleme medicale legate de postura corpului, coloana vertebrala. In cadrul acestor exercitii punem accent pe musculatura trunchiului (lombara, abdominala, intercostala, din jurul coloanei vertebrale) necesara pentru recorectarea corpului. Antrenamentele se desfasoara la sol (cu ajutorul benzilior elastice) sau cu ajutorul trx-ului si a mingii medicale in sala fitness Bucuresti sector 1. Sunt exerciti scoliotice, de reeducare posturala si recuperare articulara care fac parte din planul de antrenament fitness. Toate acestea se stabilesc in functie de fisa medicala si recomandarea kinetoterapeutului alaturi de un antrenor personal fitness in Bucuresti.

Cu ajutorul benzilor elastice poti efectua orice fel de exercitii, indiferent  daca  esti incepator sau avansat. Poti antrena toate grupele musculare fara a fi nevoie de greutati aditionale. Benzile elastice au o varietate de niveluri de intensitate: usoare, medii sau grele, putand fi ajustate in timpul antrenamentelor printr-o simpla intindere. Avantajul benzilor elastice este ca se pot asocia cu mai multe tipuri de greutati si aparate, oferindu-va doua tipuri de exercitii in acelasi timp.

Cardio fitness

Toate metodele care utilizeaza aparate si modalitati variate de antrenament pentru a imbunatatii conditiile cardiovasculare, aspectul si starea de bine.

Echilibru & coordonare

In aceasta categorie intra TRX-ul si mingea Bo.s.U, accesorii in cadrul antrenamentului care te pot ajuta sa-ti imbuntatesti flexibilitatea, forta si coordonarea.

Exercitii medicale

Sunt ideale pentru persoanele care au dureri lombare, toracale, dureri de genunchi, scolioza, cifoza sau diferite probleme medicale legate de postura corpului.

Antreneaza-te eficient

Comparativ cu programele clasice de antrenament in grupuri de 5-10 persoane, de tip aerobic, un antrenament individualizat se va concentra strict pe dorinta personala, in functie de obiectivul urmarit, gradul de pregatire si timpul pe care il aveti la dispozitie.

Ofertele noastre

Pentru acest tip de antrenament va oferim un numar de 3 oferte care difera in functie de numar de ore de pregatire. 

Metodele de antrenament sunt usor de asimilat, inteles si executat atunci cand tot procesul de transformare este supravegheat de un antrenor personal la o sala fitness Bucuresti sector 1 . Inca de la prima sedinta, vei invata executia corecta a exercitiilor si controlul rezistentei fizice intr-un interval de 50-60 de minute. 

Nu trebuie sa ai timp

Trebuie sa iti faci timp

Toate antrenamentele se desfasoara in functie de locatia fiecarui participant, fiind monitorizate de catre un antrenor personal dupa un plan individualizat ce va tine cont de motricitate, rezistenta fizica si eventualele probleme medicale.

Antrenamentele se vor desfasura de luni pana vineri in intervalul orar 07.00 – 19.00. In functie de programul si evolutia fiecaruia, putem programa anumite etape din procesul de antrenament si sambata.

Intra la rubrica CONTACT si trimite-ne un mesaj sau apeleaza-ne la numarul de telefon 0734.157.858 .