Corectarea posturii

Alături de echipa SporTnică înveți ce reprezinta un stil de viata sanatos si corectarea posturii.

 

In primul rand, SporTnic inseamna sănătate, corectarea posturii, fara dureri lombare, execuție bună a exercițiilor, progresie si inovație la fiecare antrenament. Sportul, nu reprezinta doar o modalitate de a slăbi sau de a te tonifia. De asemenea, sportul nu înseamnă doar “sa tragem de fiare” sau sa alergam ore în șir pe banda. Un SporTnic invata sa se adapteze unui stil de viata activ si să-si canalizeze energia in mod eficient pe tot parcursul zilei.

Corectarea Posturii

 

O postură corectă este crucială pentru o sănătate optimă. Stilul de viață modern, care implică mult timp petrecut în fața calculatorului sau în poziții statice, poate duce la probleme de postură. O postură incorectă poate afecta nu numai aspectul fizic, ci și sănătatea noastră generală. Dacă stai într-o poziție incorectă pentru o perioadă îndelungată de timp, aceasta poate cauza tensiune musculară și disconfort, poate pune o presiune excesivă asupra coloanei vertebrale, articulațiilor și organelor interne și poate duce la durere și alte afecțiuni cronice.

Pentru a corectarea posturii, este important să înțelegi ce poziții și obiceiuri duc la o postură incorectă. Un prim pas este să fii conștient de postura ta și să încerci să o corectezi pe măsură ce observi că începe să se deterioreze. În plus, exercițiile care vizează întărirea mușchilor de spate și a abdomenului pot fi de ajutor în menținerea unei posturi corecte.

Este important să ai în vedere că corectarea posturii poate fi un proces care necesită timp și perseverență. Ar trebui să ai grijă să te ridici și să te întinzi periodic dacă stai mult timp într-o poziție statică, să încerci să stai cu spatele drept, să ții umerii în jos și să eviți să încrucișezi picioarele. De asemenea, ar trebui să ai în vedere poziția pe care o adopți atunci când dormi, deoarece aceasta poate influența postura ta pe termen lung.

O postură corectă nu numai că îmbunătățește aspectul fizic, ci poate avea și beneficii semnificative pentru sănătatea generală fara dureri lombare. Adoptarea unei posturi corecte poate reduce tensiunea musculară, presiunea asupra coloanei vertebrale și articulațiilor, precum și riscul de afecțiuni cronice asociate cu o postură incorectă. Prin urmare, este important să acorzi atenție posturii tale și să urmezi sfaturile și exercițiile potrivite fara dureri lombare.

Alătură-te și tu echipei SporTnice pentru o evaluare gratuita a motricotatii, rezistentei și execuției tale fizice.

 

Blog

Postura la birou

Dureri de spate

 

Afectiunile coloanei vertebrale manifestate prin dureri de spate “Capul ce se pleaca sabia nu-l taie!”…dar […] 

antrenor personal fitness bucuresti

Exercitii fitness la sala de sport in bucuresti

 

Exercitii fitness la sala de sport in Bucuresti   O alimentatie corespunzatoare si o dieta echilibrata […]

hrana-pentru-un-corp-sanatos

Hrana unui corp armonios

 

A manca sanatos nu inseamna sa te infometezi sau sa renunti in totalitate la mancarurile care iti plac […]

Nutritionist fitness bucuresti

 

Daca te intrebi de ce ai nevoie de un nutritionist pentru fitness in Bucuresti vei intelege citind cele 10 motive pentru care ar trebui sa apelezi la ajutorul unui profesionist in nutritie  […]

Preturi abonamente

Veti prelua legatura prin mail si telefon cu noul vostru antrenor personal Bogdan Preda,care va va ajuta sa va indepliniti scopurile incepand cu analiza compozitiei dumneavoastra corporala plus masurile antropometrice.Masurile antropometrice consta in masurarea diferitelor parti ale corpurilor dumneavoastra pentru a ne focusa pe punctele dumneavoastra slabe .

 

Sportnic 1

Online
Lei 500 Lunar
 • Antrenor personal
 • Analiza compozitiei corporale
 • Masuri antropometrice
 • Plan de antrenament
 • Program de suplimentare nutritionala
 • Sustinere motivationala
 • Plan alimentar lunar
Popular

Sportnic 2

Online
Lei 700 Lunar
 • Antrenor personal
 • Analiza compozitiei corporale
 • Masuri antropometrice
 • Plan de antrenament
 • Antrenamente in aer liber
 • Plan alimentar saptamanal
 • Program de suplimentare nutritionala
 • Sustinere motivationala
 • Comunitate SporTnica
 • -15% discount aplicat