POSTURA CORECTA LA LOCUL DE MUNCA

Traim in secolul vitezei si al tehnologiei. Petrecem din ce in ce mai mult timp in fata calculatorului sau telefonului iar acest lucru conduce la probleme grave de sanatate, dureri de spate in special la nivelul coloanei vertebrale.  Alimentatia precara si lipsa unui antrenament acasa duc in mod alarmant la degradarea organismului.

De aceea, venim  in ajutorul persoanelor care petrec mai bine de  8 ore in fata calculatorului, atat la serviciu cat si acasa, nu au timp de un antrenament acasa sau  sa ajunga la o sala fitness Bucuresti sector 1 – oferindu-le un set de seminarii bazate pe schimbarea stilului alimentar, corectarea posturii si includerea sportului in viata de zi cu zi explicate si coordonate de un antrenor personal fitness bucuresti.

Sanatatea la birou” reprezinta un concept inedit pe piata din Romania care isi propune sa combine un stil de viata sanatos cu o postura corecta la locul de munca.

BENEFICIILE ACESTUI CONCEPT MENIT SA OFERE O POSTURA CORECTA:

  • Imbunatatirea gradului de satisfactie si fidelizare a angajatilor prin oferirea unor cursuri menite sa dezvolte o comunitate sanatoasa, fara probleme de sanatate si o postura corecta
  • Cresterea eficientiei la locul de munca prin dobandirea unui stil de viata echilibrat
  • Obtinerea de noi date de cunoastere in plan sportiv si alimentar
  • O echipa educata inseamna o companie sanatoasa!