Alatura-te echipei SporTnice si transforma obiectivul tau intr-un stil de viata sanatos!

SporTnici putem fi toti prin activitățile zilnice pe care le facem. SporTnic poti fi în fiecare dimineta când mergi la serviciu , atunci cand duci copilul la școală sau cand  alergi după cumpărături. Alături de echipa SporTnică înveți  ce reprezinta un stil de viata sanatos. In primul rand, SporTnic inseamna sănătate, postura corecta, execuție bună a exercițiilor, progresie si inovație la fiecare antrenament. Sportul, nu reprezinta doar o modalitate de a slăbi sau de a te tonifia. Sportul nu înseamnă doar “sa tragem de fiare” sau sa alergam ore în șir pe banda. Un SporTnic invata sa se adapteze  unui stil de viata activ si  să-si canalizeze  energia in mod eficient pe tot parcursul zilei.

Procesul de lucru

Antrenamentele se desfasoara in cadrul cluburilor Stay Fit Gym. Acestea sunt individualizate, fiind concentrate strict pe dorinta personala a fiecaruia, in functie de gradul de pregatire, de obiectivul dorit si timpul pe care il are la dispozitie.

Inca de la inceput , obiectivul dorit trebuie este simplificat pe parcursul a 3 luni astfel incat fiecare luna sa-si atinga target-ul in urma unui test de rezistenta. Aceasta metoda de antrenament este usor de asimilat, inteles si executat atunci cand tot procesul de transformare este supravegheat de un antrenor personal care va tine cont de de motricitate, rezistenta fizica, timpul alocat pentru antrenament dar si de eventualele probleme medicale.

Cum decurg antrenamentele noastre?

Ce iti oferim

4 tipuri de antrenamente

Esti mai puternic decat crezi

Antrenamente functionale, cardio, medicale, precum si de echilibru si coordonare.

Plan alimentar

Nu va fi usor, dar va merita

Un regim alimentar echilibrat, plin cu nutrienti, conceput pentru fiecare in parte.

Ofertele noastre

Scuzele nu ard calorii

Am pregatit 3 tipuri de oferte pentru a permite fiecaruia accesul la programele noastre

Plan de antrenament

Cazi de 7 ori, ridica-te de 8 ori

Cum decurge un antrenament alaturi de noi, pas cu pas spre obiectivul ales

fitness-logo

Vise transformate in realitate!

Vino in echipa SporTnica si descopera un mod de viata echilibrat si potrivit vietii tale cotidiene. Cu un minim de 2 sedinte de antrenament saptamanal si un plan de nutritie personalizat, rezultatele vor aparea inca din prima luna. Programeaza-te la o sedinta de antrenament cadou pentru testarea motricitatii si conditiei tale fizice!