ANTRENAMENTE

Antreneaza-te alaturi de noi si descopera exercitiile care ti se potrivesc in functie de telurile tale

Antrenament acasa

  In general vorbind, primul lucru care iti vine in minte atunci cand te gandesti  la un antrenament acasa, sunt acele exercitii fizice extenuante, facute in sala de forta cu ajutorul aparatelor sau al benzilor de alergat sub atenta supraveghere a unui antrenor personal fitness online. Ei bine, asta nu este totul.

Playlist Youtube

Playlist Youtube

Exercitii pentru mobilitatea coloanei vertrbrale

Afectiunile coloanei vertebrale manifestate prin dureri de spate   “Capul ce se pleaca sabia nu-l taie!”…dar de cele mai multe ori capul aplecat afecteaza coloana vertebrala. Coloana vertebrala este o importanta component a sistemului locomotor si are rolul de a sustine corpul in plan vertical, de protejare a maduvei spinarii.

Corectia posturii capului

Sindromul “Capului înainte” reprezinta o afecțiune des întâlnită la peste 90% din oamenii care petrec mai bine de 6 ore la birou. Poziția incorecta a capului, declanseaza dureri la nivelul gatului, umerilor și la nivelul coloanei cervicale și toracale. Asta pentru ca, fiecare centimetru din extensia capului determina gatul sa preia 4,5 kilograme din greutatea ta corporala.

Playlist Youtube

Playlist Youtube

Antrenament Kettlebell

In acest playlist sunt prezentate exercitii care lucreaza mai multe zone ale corpului.Pentru savarsirea acestui antrenament aveti nevoie de un kettlebell.

Progresii flotari

Flotările se numără printre acele tipuri de exerciții complete ce antrenează mai multe părți ale corpului și care nu necesită adăugarea altor mișcări noi complementare sau depunerea unui efort mai mare.

Playlist Youtube

Antrenament in aer liber

Play Video
Doresti sa faci parte din echipa sportnici?
Incepe acum
Previous
Next

Pentru mai multe detalii vizitati canalul nostru de youtube sau deveniti membru al echipei sportnici!

Open chat